Karriär hos SBAB

Lediga tjänster

Har du attityden?

Vill du göra skillnad och förändra världen genom att bidra till bättre boende och boendeekonomi? Det vill vi också. För att lyckas arbetar vi värderingsdrivet där inkludering och att vi alla är självdrivande är avgörande för framtiden. Vi är den omtänksamma utmanaren som är redo att bryta normer och konventioner. Vill du göra saker lite annorlunda, lite bättre och lite roligare?

Vi har en gemensam attityd som bygger på att vi alla lever våra värderingar. Det gör oss till ett lag som vill lyckas tillsammans. Visionen är tydlig – att erbjuda Sveriges bästa bolån. Självklart med målet att ha Sveriges mest nöjda kunder.

Med ditt engagemang kan vårt erbjudande inom boende och boendeekonomi bli ännu bättre. Hos oss bidrar alla till att nå våra mål. Varje dag!


Lediga tjänster

Vi har för närvarande inga utannonserade tjänster.

Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsplats med självdrivna medarbetare och det är viktigt att vi lägger lika mycket energi och fokus på medarbetarupplevelsen som på kundupplevelsen. Vi är beroende av människor som är motiverade, som ser behov och möjligheter och agerar på dessa. För oss är frihet nyckeln. Frihet att generera idéer, frihet att samarbeta, frihet att hitta lösningar.

Följ oss!